Steenstraat 26 3 - 9340 Lede
Tel.: 053 22 90 66
Contacteer ons!
Contact-old
Rioleringswerken en waterputten 

Riolering laten vernieuwen of vervangen door Outdoor Solutions Olivier uit Aalst

Outdoor Solutions Olivier zorgt voor een snelle en correcte interventie zodat uw rioleringswerken snel en op de juiste manier aangepakt worden.

Onze activiteiten

  • Riolering vervangen of nieuwe riolering plaatsen regio Aalst
  • Plaatsen van regenputten, garageputten (maatwerk)
  • Opsporen van lekken bij uw verwarmingssysteem, waterleiding, gasleiding of afvoerbuizen.

Het materiaal waarmee moet gewerkt worden kunt u zelf kiezen: PVC, beton, grèsbuizen,… Wij bespreken samen met u de diverse mogelijkheden. Wij zorgen bovendien ook steeds zelf voor alle benodigde containers.

Onze werking

Na contactname (liefst telefonisch) komen wij bij u langs om te kijken welke werken dienen uitgevoerd te worden. Aan de hand hiervan wordt een betaalbare offerte opgesteld. Gaat u akkoord, dan kiezen wij een datum van uitvoering en bepalen we samen de deadline (deze wordt altijd nageleefd maar hoe langer de deadline,  hoe beter het werk uitgevoerd kan worden).

De uren van uitvoering van de werken zijn bespreekbaar. Zelf een bepaald start- en einduur kiezen is mogelijk. Gaat het om een dringende interventie, dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om de herstelling uit te voeren.

Contacteer een specialist die uw riolering op vakkundige wijze zal vervangen of uw lekken snel zal opsporen en bel Outdoor Solutions Olivier te Aalst!

 

Clikc+